Malerfirmaet Sylvest

Malerarbejde af høj kvalitet til en rimelig pris

vi er malere af den gamle skole, hvor kvalitet, faglig stolthed og respekt for kundens hjem er naturlige dyder.

Ofte hører man at pris og kvalitet går hånd i hånd, men det stemmer ikke i vores tilfælde. vores lave pris er en principsag, og betyder bestemt ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod.

vi er fuldt fokuseret på at levere høj kvalitet, og vi forlader ikke en opgave, før vores kunder er 100 % tilfredse. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever, at de virkelig får noget for deres penge.

Alle skal have råd til en professionel maler. I dag er mange priser på håndværk skruet urimeligt højt op, så almindelige mennesker ikke har råd til at få malet. Det, mener vi, er forkert. Derfor har vi valgt en fast lav timepris, som er rimelig og fair.

Maler med mange års erfaring og specialviden

vores mere end 35 års erfaring som maler sætter os stand til at tage en hvilken som helst ’skæv’ opgave, som kræver solid viden om maling i forhold til omgivelser, vejr og vind, samt anvendelse.

vi har eksempelvis malet den gamle Fejø-færge Bukken Bruse, som istandsættes af en kendt dansk arkitekt til beboelse. Det er en spændende opgave, som kræver en grundighed og omhyggelighed i valget af både maling og teknikker. Til gengæld er vi ikke til samlebåndsopgaver, hvor 300 lejligheder i et helt kompleks skal males på akkord.

vi holder af at levere kvalitetsarbejde til almindelige mennesker. vi tager os tid til at være imødekommende overfor vores kunder samt at spørge til deres mening undervejs i opgaven. Det er for os god takt og tone – eller kundepleje, om du vil.

vores mange faste og tilbagevendende kunder er udtryk for, at vi gør noget rigtigt. Derfor holder vi fast i priser, der er til at betale, malerarbejde til UG med kryds og slange, og god og høflig service overfor vores kunder.
Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har en opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.